Moje pečenie

Pečeniu sa venujem stále, keď mám možnosť. Aj keď nie som cukrárkou „na papieri“ pečiem s láskou, pečiem veľmi rada a pečiem celkom chutne :D Hoci nikdy neodolám dobrému punčovému či doboške, už od malička mám rada veci „iné“ a práve preto som sa rozhodla ísť touto cestou... Aj keď mám za sebou prípravu chutných krémešov, medových rezov aj venčekov, usúdila som, že to nie je to “pravé orechové“ a radšej budem robiť radosť svojmu okoliu krásne zdobenými košíčkami alebo chutnými čokoládovými keksíkmi. Pečenie ma nesmierne teší a napĺňa, preto mám z každej objednávky veľkú radosť. Každý jeden koláčik či tortu robím s veľkou láskou a pokorou. Venujem im potrebný čas, nenáhlim sa a každý jeden koláčik či tortu sa snažím pripraviť čo najchutnejšie a najlepšie ako viem...

Pri pečení samozrejme používam kvalitné suroviny. Najradšej mám domáce suroviny (vajcia, džem, lekvár) a suroviny vyrobené na Slovensku (maslo, mlieko, smotana na šľahanie). Môj džem (poctivo varený z vyberaného ovocia) či už marhuľový, višňový alebo slivkový je bez zbytočných chemických prísad či „gelfixov“, ale zato obsahuje chutné veľké kúsky ovocia.

Namiesto čokolády na varenie používam kvalitnú belgickú čokoládu, ktorá mojím koláčikom dodáva jemnosť a zároveň výraznejšiu čokoládovú chuť. Margarín som zamenila za tradičné maslo vyrobené na Slovensku zo slovenského mlieka. Takéto masielko (na rozdiel od margarínu) dodáva koláčikom a najmä plnkám lahodnú a jemnú chuť.

# Makové rezy
# Cheesecake's
# Crinkles
# Ovocné torty
# Ovocné košíčky
# Tartaletky